Wat we doen

Marketing leunt in toenemende mate op technologie. Organisaties die de diverse tools en platformen effectief samenbrengen trekken de meeste nieuwe klanten aan en bedienen bestaande klanten beter.

We ondersteunen in de keuze voor technologiepartners en werken samen met organisaties die een duidelijke visie op de toekomst hebben. Onze samenwerking heeft het doel om iedere dag voorop te lopen.

Technologie bevat een vaak onderschatte dimensie: de mens. Zelfs de beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Wij trainen mensen, bouwen mee aan de beste teams en zijn pas tevreden als het grote plaatje op de korte én lange termijn klopt.

Technology & Development bij Social Init

We vertrekken vanuit het grote plaatje. We brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en werken aan de visie voor de toekomst. Samen selecteren we de beste tools en platformen. Wij hebben de expertise en ervaring om die te implementeren én integreren. Bovendien maken we daarbij optimaal gebruik van eventuele bestaande tools en beschikbare data.

Dat wat nog niet bestaat kunnen wij bouwen. We zetten op die manier complete e-commerce-systemen neer, inclusief websites, Shopify-webshops, apps en tools. Wij kijken kritisch naar wat er echt nodig is om de doelstellingen te behalen. Iedere organisatie is anders, dus onze slimme oplossingen op.

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?  Pas de technologie aan op je organisatie

  Website & Apps

  We bouwen websites en applicaties in open source Content Management Systemen die we volledig integreren in het martech landschap van jouw organisatie. We zorgen dat jouw bedrijf onafhankelijk blijft en zelf de volledige controle houdt over je website of app.

  Koppelingen en integraties

  Door de juiste koppelingen te leggen tussen al die verschillende systemen vereenvoudig je hele bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van processen. Wij helpen je uit honderdduizenden tools de beste voor iedere toepassing te kiezen.

  Digital Commerce

  Wij zorgen voor de juiste martech-selectie en implementatie. Maar zeker ook voor de doorvertaling naar intelligence en marketing, zodat op basis van data de juiste beslissingen worden genomen

  Integraties & Implementaties