fbpx

Je kunt een advertentieaccount-bestedingslimiet maken om je ervan te verzekeren dat je advertentieaccount niet meer uitgeeft dan je wilt. Als je een accountbestedingslimiet maakt, worden je advertenties uitgeschakeld zodra de limiet is bereikt zodat je advertentieaccount geen kosten meer maakt.

Voordat je aan de slag gaat

  • Je moet de beheerder van een advertentieaccount zijn om een accountbestedingslimiet te maken.
  • Alle wijzigingen die je in je limiet doorvoert (waaronder het maken van een limiet), worden na ongeveer 15 minuten van kracht.
  • Accountbestedingslimieten zijn niet beschikbaar voor advertentieaccounts waarvoor handmatige betalingen zijn ingesteld.

Een accountbestedingslimiet maken

Een accountbestedingslimiet maken:

  1. Ga in de Business Manager naar Instellingen Advertentieaccount naar Betalingsinstellingen.
  2. In het gedeelte Een accountbestedingslimiet instellen klik je op Accountbestedingslimiet instellen.
  3. Voer de limiet in die je wilt gebruiken.
  4. Klik op Limiet instellen.

Je accountbestedingslimiet is ingesteld en je kunt nu beginnen met bijhouden hoeveel je hebt uitgegeven binnen je limiet terwijl je advertenties weergeeft. Omdat een accountbestedingslimiet een limiet is voor hoeveel je advertentieaccount kan besteden aan al je campagnes gedurende de looptijd ervan, wordt het bedrag dat je binnen de limiet hebt besteed niet automatisch opnieuw ingesteld na een bepaalde periode (zoals aan het einde van de maand). Als je wilt blijven adverteren nadat de limiet is bereikt, kun je de limiet bijwerken of het uitgegeven bedrag binnen de limiet weer instellen op $ 0.

Dit bericht is gepost in How To. Bookmark de link.