fbpx

Voeg nieuwe betalingsmethoden toe aan je advertentieaccount en beheer ze via Betalingsinstellingen in Instellingen advertentieaccount. Wanneer je Facebook-advertenties uitvoert, heb je keuze uit verschillende betalingsmethoden.

Je wordt gevraagd een betalingsmethode toe te voegen voordat je een nieuwe advertentie kunt publiceren. Als je advertentieaccountbeheerder bent, kun je doorgaan om de betalingsmethode toe te voegen. Als je geen beheerder bent, krijg je mogelijk de foutmelding ‘ongeldige parameter’ te zien.

Als je je betalingsmethode of advertentieaccount met anderen deelt, zorg er dan voor dat je het bij hen controleert als je betalingen op je factuur niet herkent. Het is mogelijk dat iemand met wie je informatie hebt gedeeld jouw betalingsmethode of advertentieaccount heeft gebruikt om advertenties uit te voeren.

Voordat je aan de slag gaat

  • Je moet een beheerder van het advertentieaccount zijn om betalingsmethoden te kunnen toevoegen.
  • Controleer of de betalingsmethode die je wilt toevoegen een geaccepteerde betalingsoptie voor Facebook-advertenties is.
  • Als je advertentieaccount is ingesteld voor handmatige betalingen, kun je deze stappen niet volgen om een betalingsmethode toe te voegen. In plaats daarvan kun je geld toevoegen aan je advertentieaccount met behulp van een handmatige betalingsmethode. Sommige betalingsmethoden zijn niet beschikbaar voor gebruik (zoals PayPal).

Een betalingsmethode toevoegen aan je advertentieaccount

Een betalingsmethode toevoegen aan je advertentieaccount:

  1. Ga je naar Betalingsinstellingen in Advertentieaccount instellen.
  2. Selecteer rechtsboven het juiste advertentieaccount.
  3. Klik in de linker navigatie op Betalingsinstellingen.
  4. Klik in het gedeelte Betalingsmethoden op Betalingsmethode toevoegen.
  5. Kies de betalingsmethode die je wilt toevoegen, vul je gegevens in en klik vervolgens op Volgende. Volg eventuele verdere instructies om je betalingsmethode toe te voegen.

Je betalingsmethode is opgeslagen in je account.

Als je meerdere betalingsmethoden hebt opgeslagen in je advertentieaccount, kun je een primaire betalingsmethode instellen. Facebook factureert je primaire betalingsmethode eerst wanneer je voor je advertenties betaalt.

Dit bericht is gepost in How To. Bookmark de link.