fbpx

Gebruik Bedrijfsmanager om mensen toe te voegen aan je bedrijf en toegang te geven tot bedrijfsmiddelen.

Voordat je aan de gang gaat

 • Alleen beheerders kunnen mensen aan je Bedrijfsmanager toevoegen.
 • Voeg geen mensen toe aan je Bedrijfsmanager die je niet kent. oplichters kunnen nepaccounts maken in een poging mensen en bedrijven te manipuleren. Als je niet zeker weet of een verzoek authentiek is, neem dan contact op met de persoon in de echte wereld om te bevestigen dat hij/zij het verzoek heeft gedaan en dat je je op je gemak voelt om deze persoon toe te voegen aan je Bedrijfsmanager.
 • Facebook vraagt nooit om toegang tot een Bedrijfsmanager. Als een bedrijf beweert dat het Facebook is en aan je vraagt om het toe te voegen aan je Bedrijfsmanager, dan is dit geen legitiem verzoek. We raden aan het verzoek af te wijzen en te rapporteren.
 • Externe bedrijven kunnen je niet verifiëren: Als een bedrijf beweert dat het je kan helpen om je bedrijf te verifiëren op Facebook en wilt dat je het toevoegt aan je Bedrijfsmanager, dan is het een zwendel. We raden je aan dit te rapporteren. Je kunt alleen een volledige bedrijfsverificatie uitvoeren via het gedeelte Bedrijfsinformatie van je instellingen. Hiervoor is geen specifieke persoon nodig die toegang heeft tot je Bedrijfsmanager.

Mensen aan Bedrijfsmanager toevoegen

Mensen toegang geven tot je bedrijf:

 1. Ga naar Bedrijfsinstellingen.
 2. Klik op Personen.
 3. Klik op + Toevoegen. Voer het e-mailadres in van de persoon die je wilt toevoegen.
 4. Selecteer de rol die je aan de persoon wilt toewijzen. Lees de beschrijving voor elke rol. Kies Werknemerstoegang of Beheerderstoegang. Je kunt ook Geavanceerde opties weergeven selecteren om Financieel analist of Financieel redacteur te kiezen.
 5. Klik op Volgende.
 6. Kies een type bedrijfsmiddel in de eerste kolom en selecteer vervolgens de afzonderlijke bedrijfsmiddelen waaraan je de betreffende persoon wilt toevoegen in de tweede kolom. In de derde kolom kun je elke taak activeren die je deze persoon wilt geven. Of schakel beheerderstoegang in om hem of haar toegang te geven om het middel te beheren en alle beschikbare taken uit te voeren. Je kunt op dit scherm mensen aan meerdere bedrijfsmiddelen toevoegen door deze stap te herhalen.
 7. Klik op Uitnodigen.
Dit bericht is gepost in How To. Bookmark de link.