Wat ik doe

Ik adviseer over de te kiezen kanalen om te adverteren en beoordeel de huidige conversies op de website. Gebruik je de beschikbare software op de juiste manier of valt er meer uit te halen? Ik stel vast waar de bottlenecks zitten en help je beter te presteren dan de concurrent.

Ik analyseer beschikbare data en bied inzicht aan de hand van een concreet actieplan. Ik geef aan wat er belangrijk is en hoe je er morgen mee aan de slag kunt.

Digital Marketing Check bij Social Init

Ik analyseer beschikbare data, hou interviews en geef aan welke informatie er eventueel nog meer nodig is. Aan de hand daarvan creëer ik een concreet stappenplan.

In de rapportage deel ik de conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?