Wat we doen

We adviseren over de te kiezen kanalen om te adverteren en beoordelen de huidige conversies op de website. Gebruik je de beschikbare software op de juiste manier of valt er meer uit te halen? We stellen vast waar we bottlenecks zitten en helpen je beter te presteren dan de concurrent.

Onze specialisten analyseren beschikbare data en bieden inzicht aan de hand van een concreet actieplan. Wij geven aan wat er belangrijk is en hoe je er morgen mee aan de slag kunt.

Digital Marketing Check bij Social Init

We analyseren beschikbare data, houden interviews en geven aan welke informatie we eventueel nog meer nodig hebben. Aan de hand daarvan creëren we een concreet stappenplan.

In onze rapportage delen we de conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?