Advertentie Platform en strategie

Voordat we de diepte induiken, leer je precies wat je nodig hebt voor het opzetten van een succesvolle funnel.

 • Hoe het advertentie-ecosysteem eruit ziet.
 • De waarde van de Facebook Pixel Conversie API en hoe je deze goed moet instellen.
 • Wat de Facebook Business Manager voor je kan doen en hoe je deze goed instelt en gebruikt.
 • Het Facebook algoritme. Wat is het en hoe je dit kunt gebruiken om een beter social score te halen.
 • Doelstellingen bepalen.
Neem Contact op

Advertising Funnel

Wat is een advertising funnel en waar moet een succesvolle funnel aan voldoen? Je leert hoe je een funnel moet maken zonder enige technische kennis.

 • Snap de problemen van je klanten.
 • Hoe maak je van een voorbijganger een klant?
 • Wat heb je nodig om een goede aanbieding te maken?
 • 3 Manieren om je geliefd te maken bij je doelgroep (dit heb je nodig om een goede tekst te schrijven).
 • Wat is een landingspagina, waar moet hij aan voldoen en hoe kan ik hem maken?
Neem contact op

Campagnes en Conversie

Je leert hoe je een succesvolle campagne voor Facebook, Instagram, Facebook Stories en Instagram Stories maakt.

 • Welke verschillende advertentietypes je in de verschillende stappen binnen je funnel kan inzetten.
 • Leer de verschillen tussen campagne types en in welke situaties je ze kunt gebruiken.
 • Doelgroepen definiëren en maken. Waar moet een goede doelgroep aan voldoen en hoe kan je dit automatiseren om ervoor te zorgen dat je constant nieuwe prospects kan benaderen?
 • Budget planning. Zo kan je er voor zorgen dat je nooit meer uitgeeft dan je vooraf gepland hebt.
Neem contact op

Analyseren en Optimaliseren

Leer de verschillende statistieken juist interpreteren. Zie wat er nodig is om je omzet op te schalen.

 • Waar moet je opletten bij het uitlezen van Facebook Analytics?
 • Het belang van retargeting advertenties.
 • Zo kun je data-gedreven te werk gaan. Maak goede A/B testen.
 • Dynamische advertenties met en zonder een productcatalogus.
Neem contact op

Je krijgt een intensieve training van 4 dagen met persoonlijke coaching

Verdeeld over twee maanden krijg je vier trainingsdagen waarin alle strategieën en technieken aanbod komen. We beginnen elke trainingsdag met het doornemen van jouw campagne resultaten en we gaan kijken waar we de campagne kunnen optimaliseren. Gedurende de hele dag wisselen we de theorie en praktijk met elkaar af. Hierdoor kun je de theorie meteen met persoonlijke coaching implementeren.

Waarom Social Init?

Bij Social Init zijn we er van bewust dat online business een jungle kan zijn. Wij doen er alles aan om je de juiste handvatten te geven om je volledig wegwijs te maken in deze keiharde jungle.Daarom zijn we niet alleen op advertising gericht. Uiteindelijk gaat het er niet om hoeveel traffic er naar een website gaat doormiddel van een advertentie. Het gaat erom hoeveel je terugkrijgt voor iedere euro die je investeert in online advertising.

Ik ben Peter Philippo en ik heb de afgelopen 20 jaar gewerkt aan de grotere, bekendere websites van Nederland zoals Funda, SBS6, Veronica, Tele2, Talpa. Ik heb daar geleerd hoe je het verkeer naar je website kan laten groeien, conversie sky-high kan laten gaan en hoe je de verkoop van je product kunt laten groeien.

Al deze kennis is opgebouwd in de praktijk en aangeleerd door het eerst duizenden keren fout te hebben gedaan. En elke keer hebben we de resultaten bekeken en de aanpak geoptimaliseerd. Soms moesten we alles weggooien en helemaal opnieuw beginnen. En daarna werden we elke keer een stukje beter. Na 20 jaar verschillende strategieën getest en ontwikkeld te hebben kan ik met recht zeggen “We Nailed It”. Het is nu een voorspelbare strategie die je in elke branche kunt inzetten. En het mooie is… het is geen “Rocket Science”. Iedereen kan het doen. Je moet alleen even weten HOE.

Reserveer vandaag je stoel en we gaan samen kijken of deze training geschikt is voor jou.

LET OP: Deze training is niet voor iedereen geschikt. Hij is alleen voor mensen die serieus de tijd willen investeren om hun bedrijf te laten groeien. Als jij serieus bent over het verdubbelen van je conversie en je wilt het aantal leads echt sky-high laten gaan, dan moet je daar de tijd voor nemen. Als je dat niet doet, eindig je waarschijnlijk met het meer-en-meer uitgeven van geld aan marketing en advertenties terwijl je er steeds minder voor terug krijgt.

Laten we eerlijk zijn tegen elkaar. Het verdubbelen van je omzet is niet met één klik op een knop geregeld. Als het zo makkelijk was zou ik die knop elke week weer opnieuw aanklikken. Het verdubbelen van je omzet kost tijd en inspanning.

Je hebt dan twee opties:

De eerste optie. Je kunt er voor kiezen om zelf uit te zoeken hoe je jouw business kunt laten groeien via social media. En met genoeg doorzettingsvermogen zal je er op een dag wel komen.

 • Maar de weg daar naartoe zal traag zijn.
 • Je zult veel fouten maken.
 • Het zal duur zijn en pijnlijk zijn.

Zo gaat dat nou eenmaal als je iets voor het eerst doet en alles zelf moet uitzoeken.

De tweede optie. We kunnen samen aan het werk gaan en doelen stellen.

 • Het zal veel sneller gaan.
 • Je zult minder fouten maken.
 • Het zal goedkoper zijn en uiteindelijk zul je er veel meer plezier uithalen.

Dat kan ik je garanderen. Want wij hebben het vaker gedaan, we kennen de valkuilen.

DE TIMELINE VAN JE TRAINING

In twee maanden tijd krijg je vier trainingsdagen. Na elke training heb je twee weken de tijd om te werken aan je actiepunten. Bij de volgende training gaan deze we bespreken.

 • Trainingsdag 1: We bepalen je doelstelling, maken een scherp aanbod en zorgen dat je ready to go bent voor Facebook.
 • Trainingsdag 2: Funnels definiëren, landingspagina opzet, eerste (top of funnel) campagne maken.
 • Trainingsdag 3: Statistieken analyseren, email automation, (middel of funnel) campagne maken.
 • ​Trainingsdag 4: Statistieken analyseren, campagnes optimaliseren en opschalen, (bottom of funnel) campagne maken.

DAT KLINKT GOED, MAAR DIT GAAT NIET WERKEN VOOR MIJN BEDRIJF

Misschien denk je momenteel wel: ‘dat klinkt allemaal heel goed en leuk, maar dat gaat voor mijn bedrijf nooit werken’. Het zou inderdaad kunnen dat jij in een hele exotische branche zit waar deze strategieën niet gaan werken. Maar eerlijk gezegd, dat betwijfel ik.

DIT MODEL KAN JE ZONDER ENIGE UITZONDERING TOEPASSEN IN DE VOLGENDE BRANCHES

Beauty, Communicatie en Media, Fitness, Consultancy, Horeca, Retail, Automotive, B2B, Recreatie, Dienstverlening, Trainers, Marketingbureaus, Webshops, Startups, ZZp’ers, Consumer Goods, Artiesten, Bouw en Vastgoed, Industrie, Non-profit, Fotografen, Cateraars, Groothandels, Importeurs, Architecten, Vormgevers/Grafische bedrijven, ICT-bedrijven, Detachering, Fashion, Toerisme en Cultuur, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie, Transport en Logistiek.

Ik ben zo overtuigd van het success van deze strategieën om je business te laten groeien en meer omzet te genereren dat ik je een uniek aanbod wil doen. Als jij de strategieën implementeert en het levert jou geen groei op krijg je meteen je geld terug. Klinkt goed toch?

VOOR DEZE TRAININGEN HEBBEN WE GEKOZEN VOOR EEN INSPIRERENDE EN CORONA-VEILIGE OMGEVING AAN ZEE

Ondanks deze corona tijden is het ons gelukt om een inspirerende locatie te vinden waar we genoeg ruimte hebben om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Op 100 meter afstand van het strand heeft Hotel Zuiderduin voor ons de trainingsruimte en het restaurant zo ingericht dat 1,5 meter afstand te allen tijde gegarandeerd kan worden.

De Kosten

Normaal kost deze training €1249,- (ex BTW).
Dat is “all-in”. Vier volledige trainingsdagen. Inclusief een levenslange toegang tot de online-kennisbank waar je alles op je gemak kunt nalezen.

Ben je even vergeten hoe je de Facebook Pixel moet instellen? Je kunt het terugvinden in de kennisbank. Weet je even niet meer wat het verschil in campagne doelstellingen is? Je kunt het terugvinden in de kennisbank. Alleen de toegang tot deze kennisbank is al van onschatbare waarden.
Daarnaast krijg je levenslange toegang tot onze Facebook Groep. Daar kun je (ook na de training) vragen stellen en kunnen we elkaar helpen. Tevens komen daar Tips & Tricks voorbij die je nog verder kunnen helpen om nog beter te worden.

Vergeleken met andere trainingen die je online kunt vinden is dit een super aanbod. De meeste vragen gemakkelijk het dubbele! Of het is een beperkte training waarin niet alles behandeld wordt, waardoor je alsnog meer moet investeren in een vervolgtraining en het dan uiteindelijk toch weer duurder wordt.

TIJDELIJKE AANBIEDING OMDAT HET EEN NIEUW PROGRAMMA IS

In 2022 starten we met een volledig nieuw programma. Voordat we echt van start gaan houden we eerst een aantal “try-out” trainingen. Om het nieuwe programma te testen. In de “try-out-training” zit het volledige pakket van het nieuwe programma zoals hierboven omschreven. Vier trainingsdagen, inclusief levenslange toegang tot de online-kennisbank en inclusief levenslange toegang tot onze Facebook Groep.

Voor de try-out training betaal je niet de standaard €1249,-, Als jij je nu aanmeldt voor de try-out training die start in 2022 betaal je slechts €598,-. En als extra bonus krijgen de mensen die gebruik maken van deze try-out ook nog eens een gratis lunch tijdens de trainingsdagen. Je kunt de kosten zelfs over twee termijnen betalen. Je betaalt dan €299,- per maand.

TRY-OUT TRAINING

€299,-


Eenmalig

 • Normaal €625,-
 • 4 daagse In-depth Social Media Advertising training
 • Lifetime toegang tot de online-kennisbank
 • Lifetime toegang tot de
  Social Init Insights Facebook Groep

TRY-OUT TRAINING

€598,-


Eenmalig

 • Normaal €1248,-
 • 4 daagse In-depth Social Media Advertising training
 • Lifetime toegang tot de online-kennisbank
 • Lifetime toegang tot de
  Social Init Insights Facebook Groep

DIT MOET JE DOEN

Als dit je wat lijkt en je bent serieus genoeg om tijd te investeren in jouw business, dan moeten we elkaar spreken. We hebben dan een kort gesprek over de telefoon.

 • We bespreken jouw huidige bedrijfssituatie en wat je wilt bereiken.
 • Daarna kijken we of deze training iets voor jou is. Als het niets voor jou is, hebben we een leuk gesprek gehad en heeft het je verder niets gekost. Als het wel iets voor je is, is dit telefoongesprek een goede investering in je bedrijf.

Let op!

 • Er zijn totaal maar 10 plaatsen voor deze try-out.

 • Er zijn nog maar een paar plaatsen over.

 • Na de try-out komt deze aanbieding nooit meer terug.

 • ​We gaan binnenkort de indeling maken voor de eerste try-out training.