Betrouwbaar

Vertrouwen vormt voor mij de basis voor groei en samenwerken. Werken vanuit vertrouwen is essentieel. Ik wil dat we elkaar kunnen vertrouwen en werk daarbij graag regelmatig op locatie.

Kwaliteit

Eerst kwaliteit. Daarna kwantiteit. Dat is de manier waarop ik werk. Ik weet resultaten van hoge kwaliteit te behalen. Daarna weet ik het op te schalen.

Ervaring

Ik heb gewerkt met verschillende bedrijven, van verschillende grootte, in verschillende branches met verschillende KPI’s en targets. Ik heb aan platformen gewerkt met meer dan een miljoen gebruikers per dag waar ik vervolgens testen uitvoerde om betere inzichten te krijgen.

Solide

Als ik kies voor een opdracht, dan wil ik maximale kwaliteit kunnen leveren. Dat betekent automatisch dat ik maar een paar klanten tegelijkertijd kan helpen.

Dit ben ik

Ik ben Peter Philippo, een growth hacker uit Noord Holland. Ik heb met enkele van de grootste internetbedrijven in Nederland en zeer ambitieuze kleine bedrijven gewerkt om hen te helpen zo snel mogelijk te groeien.

Help hen de stappen te zetten naar datagedreven marketing. Laat de grootste knelpunten en kansen van je bedrijf zien en help leads, conversies onder controle te krijgen.

Alles wat ik doe is erop gericht klanten te helpen het aantal verkopen en leads dat ze genereren te maximaliseren – direct & op lange termijn. Dit doe ik door datagedreven marketing, het verhogen van websiteverkeer, het verbeteren van conversiepercentages en het implementeren van de nieuwste marketingstrategieën.

Daarvoor heb ik leiding gegeven aan enkele develop teams in de mediasector waarbij ik, zonder de term “Growth Hacking” te kennen, de growth hacking principes al toepaste. De afgelopen 20 jaar werkte ik aan websites voor Funda, SBS6, Veronica, Tele2, Talpa.

Tegenwoordig richt ik me op het implementeren van growth hacking bij startups en corporates. Zowel B2B als B2C.

Waarom klanten graag met mij werken

Ik heb passie voor mijn werk. En daardoor ga ik net dat stapje verder dan gemiddeld. Ik breng naast resultaat ook kennis. Klanten waarderen mij omdat ik duidelijk en to-the-point vertel welke stappen er genomen moeten worden om een gewenst resultaat te bereiken. Ik ben een ster in het vertalen van business requirements naar technische specificaties. En andersom, het vertalen van een technische verklaring naar gewone-mensen-taal.

Ik garandeer mijn werk. Door middel van data garandeer ik mijn werk om te bewijzen hoeveel toegevoegde waarde je krijgt.

Ik ben bekend met 50+ verschillende tools (zoals bijvoorbeeld Google Analytics, Optimizely, Google Ads, Facebook Ads, SEMrush, Revealbot, ActiveCampaign, etc) en volg ik regelmatig artikelen over de nieuwste trends en inzichten uit het vak.

Geïnteresseerd?

Neem contact op.

Ik reageer snel. Dan kijken we samen of er een match is qua verwachtingen, timing en budget.