Gemakkelijk

De juiste applicaties en integraties maken ondernemen stukken makkelijker. Wij starten van binnenuit, door teamleden in staat te stellen te innoveren en leiding te geven.

Onze klanten doen het liefst waar ze goed in zijn. Wij helpen organisaties hun producten of diensten te verkopen én kristalhelder te communiceren. We trainen medewerkers, bouwen mee aan teams en zijn pas tevreden als het grote plaatje op zowel de korte als de lange termijn klopt

Effectief

We beginnen met het grote plaatje en brengen daarmee de technologie binnen de organisatie in kaart. Van daaruit ontwikkelen we samen een visie om de komende jaren vooruit te komen.

De keuze van een technologiepartner is voor onze klanten essentieel. Bij Social Init werken we samen met organisaties die precies weten waar ze naartoe willen. Vanuit het grote plaatje werken we aan een effectieve aanpak om in te zoomen en dagelijks vooruit te lopen

Betrouwbaar

Samen leren, focus op de klant en technische kennis delen: we zijn er trots op het juiste te doen.

Vertrouwen vormt voor zowel onze klanten als voor onze de basis voor groei en samenwerken. We zijn eerlijk, werken vanuit vertrouwen en bieden iedereen de kans zichzelf te zijn

Solide

Bij Social Init plannen we de toekomst door te investeren in sterke relaties. We innoveren, stimuleren en zoeken doorlopend naar manieren om het beter te doen voor onszelf en onze klanten.

Terwijl we voor onze klanten de issues van dit moment aanpakken anticiperen we op uitdagingen voor de komende jaren. Ondertussen houden we onze waarden hoog, bij iedere stap waarmee we samen met onze klanten groeien.

Wie is Social Init?

Social Init werd opgericht door Peter Philippo. Hij werkte de afgelopen 20 jaar aan websites voor Funda, SBS6, Veronica, Tele2, Talpa.

“Ik heb daar geleerd hoe je verkeer naar websites laat groeien, de conversie sky high laat stijgen en hoe je de verkoop van producten optimaliseert.”

Die werkwijze is het resultaat van tientallen jaren ervaring. “Al deze kennis bouwde ik op in de praktijk en leerde ik aan door het eerst duizenden keren fout te doen. Elke keer bekeek ik met mijn team de resultaten en optimaliseerden we de aanpak. Soms gooiden we alles overboord en begonnen we helemaal opnieuw. Op die manier ging het steeds een stukje beter.”

‘We nailed it’

“Na 20 jaar vol verschillende strategieën en talloze testen kan ik met recht zeggen: we nailed it. Inmiddels werken we volgens een voorspelbare strategie die je in iedere branche kunt inzetten. Het is bovendien geen rocket science, dus iedereen kan ermee aan de slag. Je moet alleen weten hóe.”