Wat we doen

Iedere organisatie wil meer leads. Maar, wat zijn de juiste leads voor jouw organisatie? En wat mag een lead kosten? Social Init beoordeelt het plan achter de vraag. Wij lopen graag warm voor meer leads, al vinden we het uiteindelijke rendement veel interessanter. Daarom werken we vanuit de inzichten die daarvoor nodig zijn.

We beoordelen de waarde van een lead. Daardoor doen we data-analyses, houden we interviews en gebruiken we geavanceerde tools. Onze specialisten presenteren een stappenplan:

  1. Landingspagina(’s) opzetten
  2. Advertentiecampagne(s) aanmaken
  3. Koppelen met CRM-systeem
  4. Koppelen met e-mailmarketingsysteem

Leadgeneratie bij Social Init

Dankzij technologie kan iedere organisatie in theorie iedereen bereiken, volgen en van dienst zijn. Daardoor is tegelijkertijd iedere lead uniek, vanwege een eigen positie in de sales-funnel en op basis van specifieke behoeften.

Wij herkennen individuele behoeften en gaan daarmee een stap verder dan algemeenheden in groepen. Data en Artificial Intelligence (AI) tillen leadgeneratie en marketing automation naar een hoger niveau. We voorspellen wat er gaat gebeuren, en gaan daarmee een stap verder dan realtime inzicht en achteraf verbeteren.

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?