Wat ik doe

Iedere organisatie wil meer leads. Maar, wat zijn de juiste leads voor jouw organisatie? En wat mag een lead kosten? Ik kijk naar het plan achter de vraag. Ik loop graag warm voor meer leads, al vind ik het uiteindelijke rendement veel interessanter. Daarom werk ik vanuit de inzichten die daarvoor nodig zijn.

Ik beoordeel de waarde van een lead. Daardoor doe ik data-analyses, houd interviews en gebruik ik geavanceerde tools.

  1. Landingspagina(’s) opzetten
  2. Advertentiecampagne(s) aanmaken
  3. Koppelen met CRM-systeem
  4. Koppelen met e-mailmarketingsysteem

Leadgeneratie bij Social Init

Dankzij technologie kan iedere organisatie in theorie iedereen bereiken, volgen en van dienst zijn. Daardoor is tegelijkertijd iedere lead uniek, vanwege een eigen positie in de sales-funnel en op basis van specifieke behoeften.

Ik herken individuele behoeften en ga daarmee een stap verder dan algemeenheden in groepen. Data en Artificial Intelligence (AI) tillen leadgeneratie en marketing automation naar een hoger niveau. Ik voorspel wat er gaat gebeuren, en gaan daarmee een stap verder dan realtime inzicht en achteraf verbeteren.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?