Social Init - Mission

Mijn missie

Slim groeit groter dan groot, ideeën maken machtiger dan macht en nieuwe spelers halen de vertrouwde namen in. Ondertussen worden ook zij alweer op de hielen gezeten door nog slimmere concepten.

Met Blockchain, IoT, big data, machine learning en Articial Intelligence staan we wat mij betreft pas aan het begin. Ze luiden de volgende fase van de digital frontier in. De VS, EU, China en de grote tech-bedrijven investeren grotere bedragen dan de mensheid ooit heeft gezien. De spelregels veranderen sneller en ingrijpender dan ooit tevoren.

Bedrijfsprocessen worden opnieuw uitgevonden, robots grijpen de leiding in supermarkten en huizen worden slimmer dan bewoners. De digitale transformatie raakt alles aan. Het bepaalt hoe we leven en leren, wonen en werken en hoe groot we groeien en misschien nooit meer sterven.

Veranderingen voelen soms overweldigend en intimiderend. Tegelijkertijd bieden ze kansen voor ons allemaal. Je hoeft geen miljardenbedrijf meer te zijn om voorop te lopen. Kleintjes die slimmer schakelen krijgen de kans om nieuwe ideeën te verkennen en daarvan razendsnel te leren.

De toekomst is wat mij betreft begonnen. Het is mijn missie om het digital denken verder te omarmen. Ik help organisaties een sterkere band te bouwen met hun klanten. Samen werken we aan de meest geweldige ervaring, een gezonde winstgevendheid en zoveel mogelijk voorsprong om de volledige markt op te schudden.

Onze wereld verandert. En dat is fantastisch.

Maak een afspraak

Mijn visie

Ik geloof dat we business kunnen versnellen. Daarvoor leg ik slimme verbindingen tussen mensen, technologie en processen. Alleen als digitaal in het hoofd zit én in het hart van de organisatie kun je de toekomst naar je hand zetten.

Maak een afspraak
Social Init - Mission