Wat we doen

Hoe weet je zeker dat jouw website optimaal presteert? Voorkom dat bezoekers afhaken, door ze te verleiden tot actie. Wij zullen structureel meten, analyseren en vervolgens optimaliseren. Dat blijven we bovendien doorlopend herhalen.

We halen één voor één de digitale bottlenecks uit het proces. Op die manier dichten we de lekken waar omzet verloren gaat.

Conversie Optimalisatie bij Social Init

Voordat we optimaliseren doen we een Digital Marketing Check. Het is een grondige review door onze specialisten. We nemen heel de website nauwkeurig onder de loep en leggen de vinger op de zere plek.

Aan de hand van de analyse schrijven we een rapport met daarin onze conclusies en bevindingen. We delen concrete actiepunten die de basis vormen voor een sterke samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van een duidelijke en meetbare doelstelling.

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?