Wat ik doe

Hoe weet je zeker dat jouw website optimaal presteert? Voorkom dat bezoekers afhaken, door ze te verleiden tot actie. Wij zullen structureel meten, analyseren en vervolgens optimaliseren. Dat blijven we bovendien doorlopend herhalen.

Ik haal één voor één de digitale bottlenecks uit het proces. Op die manier dichten we de lekken waar omzet verloren gaat.

Conversie Optimalisatie bij Social Init

Voordat ik start met optimaliseren doen we een Digital Marketing Check. Het is een grondige review. Ik neem jouw website nauwkeurig onder de loep en leggen de vinger op de zere plek.

Aan de hand van de analyse schrijf ik een kort rapport met daarin onze conclusies en bevindingen. Ik deel concrete actiepunten die de basis vormen voor een sterke samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van een duidelijke en meetbare doelstelling.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?