Wat ik doe

Marketing leunt in toenemende mate op technologie. Organisaties die de diverse tools en platformen effectief samenbrengen trekken de meeste nieuwe klanten aan en bedienen bestaande klanten beter.

Ik ondersteun in de keuze voor technologiepartners en werken samen met organisaties die een duidelijke visie op de toekomst hebben. Onze samenwerking heeft het doel om iedere dag voorop te lopen.

Technologie bevat een vaak onderschatte dimensie: de mens. Zelfs de beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Ik train mensen, bouw mee aan de beste teams en ben pas tevreden als het grote plaatje op de korte én lange termijn klopt.

Technology & Development bij Social Init

Ik vertrek vanuit het grote plaatje. Ik breng de technologie binnen de organisatie in kaart en werk aan de visie voor de toekomst. Samen selecteren we de beste tools en platformen. Ik heb de expertise en ervaring om die te implementeren én integreren. Bovendien maak ik daarbij optimaal gebruik van eventuele bestaande tools en beschikbare data.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?    Integraties & Implementaties