Strategie met een plan

Alleen een complete digitale growthstrategie brengt je bij de doelgroep die je wilt bereiken. Ik combineer online display, SEA, pre-rolls, nieuwsbrieven, landingspagina’s en alles wat ervoor nodig is om bij specifieke gebruikers in beeld te komen.

De brede inzet en specifieke targeting garandeert de inzet van effectieve middelen via alle belangrijke kanalen. Het overkoepelende plan creëert de haakjes voor een strategie die werkt.

Social Media Marketing bij Social Init

Samen weten we jouw doelgroep te vinden en kennen we de content die werkt. Samen kiezen we de juiste tone-of-voice en leggen de basis voor maximale groei binnen de digitale doelstellingen.

Met een multidisciplinaire aanpak kiezen we de kanalen waarvan ik weet dat ze werken. Ik combineer Social Media Advertising, zoekmachine adverteren (SEA) en bijvoorbeeld e-mailmarketing

Dubbel en dwars digitaal resultaat

Samen maken we helder wat voor jou de belangrijkste doelstellingen zijn. Ik maak jouw onlinemarketing-inzet meetbaar en laten in real-time zien wat het oplevert. Daar waar nodig sturen we direct bij.

Social Media Marketing biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Mijn complete aanpak en de strategie met een plan helpen jou het hoogst mogelijke rendement uit iedere investering te halen.

Neem contact op

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?