Wat we doen

Hoe schud je een slaapwandelende zombie wakker? Dat is de uitdaging waar je voor staat als je de aandacht wilt trekken van Instagram-gebruikers. Dus dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Wij kennen de methoden om meer aankopen in jouw webshop te genereren en het aantal app-installaties te boosten. Wij leggen je uit hoe je een goede socialmedia-campagne draait en helpen je daar natuurlijk graag bij.

Om de ideale campagne op te zetten analyseren we demografische gegevens, (online) activiteiten en specifieke interesses. We helpen je campagnes specifiek te richten op de unieke doelgroep die je wilt bereiken. Jouw campagne is bij ons altijd data-driven en bovendien concreet meetbaar.

Instagram Advertenties bij Social Init

Voordat we van start gaan bepalen we de doelstelling. Gaat het je om meer verkopen in de webshop, meer nieuwe leads of meer volgers op sociale media? Wij helpen je Instagram Advertising optimaal in te zetten voor dat specifieke doel.

Wij maken de campagne meetbaar. Je weet precies wat een campagne oplevert, dankzij de duidelijke cijfers over het rendement op jouw investering (ROI).

Adverteren op Instagram

Adverteren op Instagram werkt. En goed ook. De 4 miljoen unieke jonge bezoekers per dag vormen pas het begin. Dit is het kanaal waar je jouw doelgroep zal vinden, precies op de plek waar ze extra ontvankelijk zijn voor gerichte advertenties.

Neem contact op

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?