Wat we doen

Hoe schud je een slaapwandelende zombie wakker? Dat is de uitdaging waar je voor staat als je de aandacht wilt trekken van Instagram-gebruikers. Dus dat is precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Ik ken de methoden om meer aankopen in jouw webshop te genereren en het aantal app-installaties te boosten. Ik leg je uit hoe je een goede socialmedia-campagne draait en help je daar natuurlijk graag bij.

Om de ideale campagne op te zetten analyseer ik demografische gegevens, (online) activiteiten en specifieke interesses. Ik help je campagnes specifiek te richten op de unieke doelgroep die je wilt bereiken. Jouw campagne is bij mij altijd data-driven en bovendien concreet meetbaar.

Instagram Advertenties bij Social Init

Voordat we van start gaan bepalen we de doelstelling. Gaat het je om meer verkopen in de webshop, meer nieuwe leads of meer volgers op sociale media? Ik help je Instagram Advertising optimaal in te zetten voor dat specifieke doel.

Ik maak de campagne meetbaar. Je weet precies wat een campagne oplevert, dankzij de duidelijke cijfers over het rendement op jouw investering (ROI).

Adverteren op Instagram

Adverteren op Instagram werkt. En goed ook. De 4 miljoen unieke jonge bezoekers per dag vormen pas het begin. Dit is het kanaal waar je jouw doelgroep zal vinden, precies op de plek waar ze extra ontvankelijk zijn voor gerichte advertenties.

Neem contact op

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?