de grote ergenis

Misschien heb je het al geprobeerd: via Google zoeken naar een ‘social media bureau’ of een ‘social advertising academy’. Dezelfde dag nog staat je tijdlijn op Facebook vol met advertenties die je gouden bergen beloven. Als je een gratis seminar volgt kun je er daarna zelf meteen succes mee boeken. Zelfs een minimale inzet staat garant voor duizenden euro’s extra omzet.

Ik moet je helaas uit een droom helpen. Dat is niet hoe het werkt. Na het webinar volgt er waarschijnlijk een intensieve cursus of training. En die kóst duizenden euro’s, in plaats van dat het echt wat oplevert.

Neem Contact op

Adverteren op facebook

Adverteren op Facebook en andere sociale media werkt. En goed ook. Facebook en Instagram hebben dagelijks meer dan 10 miljoen unieke gebruikers. Die cijfers blijven bovendien ieder jaar stijgen. Het is de snelste weg naar jouw specifieke doelgroep.

Neem contact op

Wat ik doe

De aandacht van Facebook-gebruikers is zoals je dat zou doen bij een slaapwandelende zombie. Juist als het uitdagend wordt zit ik lekker in mijn vel. Dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Dus wil je de omzet van jouw webshop verhogen, het aantal app-installaties laten groeien of een goede Facebook-campagne opzetten? Ik weet wat er voor nodig is en ga er graag voor je mee aan de slag.

We gebruiken demografische gegevens, data van (online) activiteiten en concrete interesses. Zo helpen we je de campagnes specifiek te richten op jouw doelgroep. Jouw campagne bereikt de juiste mensen, iets dat ik volledig data-driven doen en perfect meetbaar maken.

Facebook Advertenties bij Social Init

Tijdens de korte kennismaking hoor ik graag meer over jouw bedrijf, wat je wilt bereiken en wat je al hebt geprobeerd. Ik ga vervolgens voor je aan het werk en beginnen met een analyse van jouw website en de huidige Facebook-pagina.

Samen formuleren we een concrete doelstelling, waar we volgens een actiegericht plan mee aan de slag gaan. Ik maak vooraf een berekening van de verwachte advertentiekosten, de verwachte (extra) omzet en het aantal verwachte leads. Je bent vooraf volledig op de hoogte en bovendien altijd 100 procent in control. De kosten vallen daardoor nooit hoger uit dan afgesproken.

Na jouw akkoord ga ik concreet aan de slag.

  • Stel de Facebook Business Manager voor je in.
  • Schrijf advertenties en maken het beeldmateriaal.
  • Creëer een sales-funnel met landingspagina(’s).
  • Definieer de concrete doelgroep.
  • Plan de campagne en starten ASAP.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?