Social Media Marketing

Jouw digitale doelgroep gebruikt Facebook, LinkedIn en SnapChat en volgt bloggers, vloggers en invloedrijke nieuwssites. Het succes van Social Media Marketing hangt af van jouw specifieke aanwezigheid op al die belangrijke momenten.

Lees verder

Facebook Advertenties

Met meer dan 7 miljoen dagelijkse gebruikers is de kans bijna 100 procent dat je ook jouw doelgroep er zal bereiken. Organische berichten hebben een bijzonder klein bereik. Dat maakt Facebook Advertising onmisbaar om jouw product, dienst, event of idee onder de aandacht te brengen.

Lees verder

Instagram Advertenties

Instagram heeft bijna 4 miljoen dagelijkse gebruikers. Zij hebben de leeftijd van 15 tot 25 jaar en vormen daarmee een op andere manieren lastig te bereiken doelgroep. Het maakt Instagram Advertising een bijzonder waardevolle keuze binnen jouw onlinemarketingstrategie.

Lees verder

Digital Marketing Check

Onze Digital Marketing Check is een grondige online review. Onze specialisten nemen jouw volledige online aanwezigheid nauwkeurig onder de loep.

Zowel technologie als de verwachtingen bij consumenten en zakelijke klanten zijn doorlopend in ontwikkeling. Dat maakt het uitdagend om de juiste beslissingen te nemen. Met onze Digital Marketing Check leggen we de vinger op de zere plek.

Lees verder

Facebook Business Manager

Met meer dan 10 miljoen dagelijkse gebruikers op Facebook en Instagram is de kans bijna 100 procent dat ook jouw doelgroep zich daar bevindt. Organische berichten en Social Media Advertising vormen daarmee een onmisbare schakel in haast iedere onlinemarketingstrategie.

Hoe richt je de Facebook Business Manager optimaal in? Waarom een Facebook domein verificatie nodig? Dat is voor veel organisaties een uitdaging.

Lees verder
Social Init - Mission

Conversie Optimalisatie

Meer traffic naar jouw website biedt allerlei mogelijkheden. Het is een mooie eerste stap, maar hoe ga je vervolgens verder? Hoe verleid je een bezoeker tot aankoop of een andere actie? Voorkom afhaken. Wij vinden de plekken op de website die omzet lekken.

Lees meer

Leadgeneratie

Leadgeneratie, marketing en sales raken steeds meer met elkaar verstrengeld. Grenzen vervagen, omdat leads steeds vaker gelden als de eerste stap in digital marketing. Daarna neemt digital commerce het over, terwijl de customer experience de verbinding vormt met klantenbinding en retentie.

Lees meer

Digital Development

Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Online activiteit vraagt om een slimme strategie, zoals er een doordacht plan zit achter fysieke winkels en succesvolle verkoop.

Online is dat niet anders. Het concept, design, de website development en de funnel vragen om aandacht door ervaren experts. Wij werken aan slimme en vernieuwende applicaties en landingspagina’s die converteren. Daag ons maar uit, het kan ons niet ingewikkeld of complex genoeg zijn.

Lees meer

Solutions Architecture

De Solutions Architect is koning in een wereld waar betrouwbaarheid en performance van software en techniek bepalend zijn. Hoe garandeer je de performance van een website bij zowel low- als high-traffic? Wij ontwerpen, beschrijven en beheren de technische uitdagingen, bedrijfsuitdagingen en oplossingen die daarvoor nodig zijn.

Lees meer