Wat ik doe

Ik bouw en onderhoud complexe websites en webshops, inclusief de ingewikkelde back-end. Ik integreer e-mailapplicaties, betaalsystemen en bijvoorbeeld socialmediaplatformen. Uiteraard stem ik de mogelijkheden volledig af op jouw organisatie, klanten en de (online) doelstellingen.

Een mooie website is pas waardevol als deze goed werkt, gebruiksvriendelijk is en conversie creëert. Ik weet wat er nodig is voor een goed CMS, een API-koppeling die werkt en een interactief of responsive design dat het verschil maakt..

Digital development bij Social Init

Wat zijn de doelstellingen en wat wil je online bereiken? Samen bekijken we de wensen en eisen. Vanuit mijn technische kennis geef ik vooraf aan wat er haalbaar is en binnen welke termijn. Ik beschik over een netwerk met specialisten voor design, development, SEO en de volledige marketing die online het verschil maakt. Ik beheer jouw online performance vanuit één aandachtig aanspreekpunt.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?