Wat we doen

We bouwen samen aan zakelijk succes door doorlopend behoeften te analyseren en oplossingen te evalueren. Ik vertaal wensen en uitdagingen oplossingsgericht naar een concrete aanpak die werkt. Die aanpak vormt de basis voor een succesvolle strategie voor de lange termijn.

De digitale wereld werkt wat dat betreft niet anders dan de traditionele zakelijke en sales wereld. Wij zijn als Solutions Architect verantwoordelijk voor de architectuur van de aan te leveren oplossingen. Het gaat daarbij om ICT- en business solutions, en soms ook allebei tegelijk.

Solutions Architecture bij Social Init

De Solutions Architect vormt de spil tussen business en techniek. Dit is de plek waar bedrijfsdoelstellingen en doelstellingen samenkomen. Op die manier vertalen we concrete wensen naar een doelgerichte aanpak voor developers.

Ik schakel met developers bij klanten en beschik over een breed netwerk met ervaren freelancers. Dat betekent dat we zowel structureel als projectmatig werken aan een vruchtbare samenwerking.

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?