Wat we doen

We bouwen aan zakelijk succes door doorlopend behoeften te analyseren en oplossingen te evalueren. We vertalen wensen en uitdagingen oplossingsgericht naar een concrete aanpak die werkt. Die aanpak vormt de basis voor een succesvolle strategie voor de lange termijn.

De digitale wereld werkt wat dat betreft niet anders dan de traditionele zakelijke en sales wereld. Wij zijn als Solutions Architect verantwoordelijk voor de architectuur van de aan te leveren oplossingen. Het gaat daarbij om ICT- en business solutions, en soms ook allebei tegelijk.

Solutions Architecture bij Social Init

Onze Solutions Architect vormt de spil tussen business en techniek. Dit is de plek waar bedrijfsdoelstellingen en doelstellingen samenkomen. Op die manier vertalen we concrete wensen naar een doelgerichte aanpak voor developers.

We schakelen met developers bij onze klanten en beschikken over een breed netwerk met ervaren freelancers. Dat betekent dat we zowel structureel als projectmatig werken aan een vruchtbare samenwerking.

Online groeien met jouw bedrijf

Wij helpen jouw bedrijf online te laten groeien. Daarvoor doen we eerst een Digital Marketing Check. Het is het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Je ontvangt een digitale roadmap waarin we precies aangeven welke doelen we op de korte én de lange termijn vaststellen. Het is jouw onlinemarketingplan in een notendop, met daarin alle belangrijke informatie op een rij.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?