Strategie met een plan

Alleen een complete digitale advertentiestrategie brengt je bij de doelgroep die je wilt bereiken. Wij combineren search engine advertising (SEA), Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads en alles wat ervoor nodig is om bij specifieke gebruikers in beeld te komen.

De brede inzet van specifieke targeting garandeert de inzet van effectieve middelen via alle belangrijke kanalen. Het overkoepelende plan creëert de haakjes voor een strategie die werkt.

Social Media Advertenties bij Social Init

We weten jouw doelgroep te vinden en kennen de content die werkt. We kiezen de juiste tone-of-voice en leggen de basis voor maximale groei binnen de digitale doelstellingen.

Met onze multidisciplinaire aanpak kiezen we de kanalen waarvan we weten dat ze werken. We combineren Social Media Advertising, zoekmachine adverteren (SEA) en bijvoorbeeld e-mailmarketing

Dubbel en dwars digitaal resultaat

Samen maken we helder wat voor jou de belangrijkste doelstellingen zijn. Wij maken jouw onlinemarketing-inzet meetbaar en laten in real-time zien wat het oplevert. Daar waar nodig sturen we direct bij.

Social Media Advertenties bieden meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Onze complete aanpak en de strategie met een plan helpen jou het hoogst mogelijke rendement uit iedere investering te halen.

Neem contact op

Online groeien met jouw bedrijf

Ik help jouw bedrijf online te groeien. Daarvoor doe ik eerst een Digital Marketing Check. Het vertrekpunt dat geldt als belangrijke nulmeting.

Ik rapporteer, deel conclusies en aanbevelingen. Het zijn actiepunten waarmee we direct aan de slag kunnen voor een vruchtbare samenwerking. We starten projectmatig, altijd op basis van duidelijke en meetbare doelstellingen.

Maak een afspraak

Are you ready?

Wat is jouw uitdaging?